Dét er mit Roskilde 3. jul 2009

Varm sol, kold fadøl og hård rock på Orange scene - så er man på Roskilde.

Men der er så mange andre ting, gode såvel som dårlige, der ikke lader sig fange af blog-mediet, men alligevel er med til at definere den oplevelse der er Roskilde Festival. Den ramme ammoniak-stank der når én, så snart man nærmer sig et hegn, den evige klapren af folk der går over den midlertidlige jernbanebro, de evige køer, kø til toilettet, kø til at vaske hænder bagefter, kø til at købe øl, kø til pant, kø til mad, kø til at lade mobilen op, kø til at hæve penge ...

Men der er også de fede ting - at vågne op om morgenen og vide at det bliver en fed dag, at man skal se nogle bands man holder af og overraskes af nogle man ikke kendte endnu. Altid sammen med et entusiastisk publikum, der bare vil have det sjovt.

Alle er i godt humør, kan man ikke lide musikken, finder man noget andet at høre eller lave. Udvalget er altid stort, mht musik, mad, drikke, underholdning - ja, selv selskabet kan man frit vælge blandt det enorme udvalg.

Og det tror jeg er en af de helt fede ting, det der virkelig tiltaler folk. Man er sig selv, er et individ, men samtidig en del af et fællesskab - man kan gå sine egne veje, og man kan følge flokken.

Man er et socialt individ uden at være egoistisk.

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg