Møgdyr 26. nov 2009

Jamen det er da en sød kat jeg har!

Desværre er det også en vildkat - eller i hvert fald en vild kat. Og med 18 skarpe kløer og 4 skarpe hugtænder, så er det ikke altid klogt at lægge sig ud med den ...

På det seneste er han blevet ekstra vild og angrebslysten, og i går var det helt crazy - han blev ved med at angribe mig, hænder og fødder, lår og ryg - selv mit ansigt gik han efter. Og han gad ikke rigtig lege med sine andre ting ret længe ad gangen - ville kun slås og slås og slås ...

I morges var han selvfølgelig verdens sødeste kat, der vækkede mig med et enkelt "miv" i stedet for den sædvanlige pote i øjet, og han fulgte mig overalt så jeg var nær ved at skvatte over ham indtil flere gange, men angreb mig ikke - før til allersidst da jeg var på vej på arbejde!

På lørdag flytter endnu en kattekilling ind - en lille sort pige der er 3 uger yngre end Mandu, og ca en tredjedel hans størrelse - forhåbentlig kan de to så slås med hinanden ... bare de ikke rotter sig sammen og udraderer mig - hvis der ikke kommer flere opdateringer her på bloggen, så er det derfor!


Update 27.november: Siden jeg kom hjem fra arbejde i går, har han været utrolig sød. Han har ikke kradset mig en eneste gang - kun i ét tilfælde var der en vildfaren klo der ramte min finger (ved et uheld). Og her i morges blev jeg vækket med små mive-lyde, og dyb intens spinden - i stedet for den sædvanlige pote i fjæset. Så han kan også være en god kat!

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg