Hår 31. jan 2007

Hurra!

I dag fik jeg endelig min computer til at virke ordentligt igen. Det eneste problem var sådan set at jeg ikke kunne bruge mine USB-stik, hverken til memory-sticks, mp3-afspillere, mus, printer, eller - det værste af alt - mit Wacom-board. Men takket være en venlig mand med en aflagt strømforsyning, kører det hele nu igen!

Så jeg har leget med mit Wacom-board hele dagen - og jeg har tegnet lidt mere på mit ansigtsprojekt.

Mest af alt har jeg tegnet hår. De fleste tror sikkert at der er et eller andet trick til at tegne hår i Photoshop, men mig bekendt er der kun en ting der virker, og det er at tegne hvert enkelt hår - ikke kun de yderste, men alle hårene. De skal tegnes i flere lag, i flere farver, og nogle af dem skal gøres lidt mere tredimensionelle, og altså tegnes i to eller tre farver. Det er hårdt - især når man tegner piger med vildt meget hår. For at vise hvor detaljeret jeg gør det, så er her et udsnit af det seneste ansigtsbillede, i den opløsning jeg arbejder med det i. Og ja - jeg har tegnet hver eneste streg.

Det tager lidt tid - men er samtidig fascinerende. For hår er jo fascinerende, især på piger ... i den anledning vil jeg da også lige henlede opmærksomheden på min samling af historier: piger med hår.

Jeg har allerede nogle gode ideer til illustrationer til historierne - Men orker næsten ikke ...

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg