45 ECTS 15. jul 2007

Angående min "forkerte" bachlor, så har jeg nu fået snakket med en studievejleder - faktisk den samme som i sin tid vejledede mig til at søge ind med baggrund i ingeniørbacheloren. Hun forekom ikke særlig overrasket over at det var forkert vejledning, og det fik mig nok til at miste tålmodigheden lidt vel hurtigt.

Men jeg fandt da ud af at jeg skal gøre følgende:

  1. Få godkendt min tilstedeværelse i svensk og norsk
  2. Finde en vejleder til litterær analyse, skrive en opgave og aflevere til januar
  3. Finde en vejleder til litteraturhistorie, skrive en opgave og aflevere til januar
  4. Finde tre ledige tilvalgsfag på hver 15 ECTS, og bestå dem
  5. Søge ind på it og kognition en gang til

Det er fuldstændig ligemeget hvilke tilvalgsfag jeg finder - de skal ikke give mig nogle kompetencer, men udelukkende gøre mig "forskningsbaseret". Jeg ved ikke om jeg er garanteret at komme ind - jeg har ganske vist fået at vide at mine IT og KognitionsECTS er tilstrækkelige, men optagelse afgøres efter en pointskala:

  • 40 point for motivation
  • 25 point for vurdering af de it-kurser jeg har 30 ECTS for
  • 15 point for vurdering af øvrig uddannelse og erfaring
  • 15 point for eksamenskarakterer fra bacheloruddannelsen
  • 10 point for den tid bacheloruddannelsen har taget

Og motivationen ved jeg sgu ikke om holder et år endnu - den har lige fået et ordentligt knæk. Jeg ved ikke om jeg automatisk får de 25 point, eller om de vurderer at objekt-orienteret analyse og design kun er 5 point værd, eller hvordan i alverden det fungerer. Jeg ved ikke hvordan de vil vurdere min erfaring - jeg har jo arbejdet, og arbejder stadig, en masse med it i forbindelse med lingvistisk forskning, så jeg ville da tro at det var vigtigt. Eksamenskarakterer ... hmm, det vil sige at jeg altså ikke bare skal bestå, jeg skal også have ordentlige karakterer ...

10 point for den tid bacheloruddannelsen har taget - der gives 10 point hvis den har taget fire år eller derunder, 5 point hvis den har taget 5 år, og 0 hvis den har taget mere. Og jeg startede jo i 2003, og kan tidligst blive færdig i januar 2008, så det er mere end fire år. Men måske kan jeg sige at jeg har holdt orlov i 2006 og halvdelen af 2007?

Men faktum er jo at jeg ikke aner om jeg vil blive 'kvalificeret' til at komme ind, når jeg har 'løst den stillede opgave' - min fornemmelse var ganske stærk før denne afvisning, men hvem ved hvilke overraskelser der ellers ligger gemt i skuffen? Det skulle da ligne Københavns Universitet slemt at give klar besked og stå ved det sagte ...

Indtil videre finder jeg nogle fag, og prøver at skrive nogle opgaver, så ser vi hvad der sker.

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg