Florida 2007 25. jul 2007

Så skal det altså være - nu skal jeg af sted på ferie!

For en gangs skyld har jeg penge på kontoen omkring midten af året, og samtidig har jeg en ubændig trang til at komme lidt væk fra ... ja, fra alting.

Jeg har længe overvejet hvilken slags ferie der ville passe mig bedst - jeg gider ikke rigtig strand og sol, ikke engang herhjemme, så det vil være fjollet at betale mere for at få det i overmål. Drukture til Bulgarien, Ibiza eller Kos er bestemt heller ikke lige mig, og charterture er sådan lidt for, årh jeg ved ikke, 'pres' som de unge siger.

Men tidligt i juni måned så jeg et Discovery-program om Rumfærgen, og blev mindet om dengang i 1981 da jeg brugte en hel dag på at se rumfærgeopsendelsen, og det skete aldrig ... den blev forsinket et par dage, og jeg gik glip af det. Ærgeligt, ærgeligt. Nå, men for et par år siden (jeg tror det var før Columbia-katastrofen her i 2003) så jeg et tv-program hvor en dansk journalist bevidnede en opsendelse fra tætteste hold. Det blev jeg også mindet om den dag i juni, så jeg gik på nettet og undersøgte om man egentlig kunne komme til at se den slags selv.

Jeg fandt lynhurtigt frem til kennedyspacecenter.com og så at den næste opsendelse var den 8.juni - hvilket jeg umuligt kunne nå. Men der var planlagt endnu en opsendelse den 7.august, og det passede mig perfekt, så jeg satte mig for at planlægge en tur til Florida.

Under planlægningen gik det op for mig at den lille stat er fyldt med ting jeg gerne vil se, så turen blev længere og længere, og jeg er endt med at skulle på en større roadtrip rundt i hele den sydlige halvdel af Florida.

For min egen fornøjelses skyld, og for de interesserede, har jeg samlet alle mine rejseplaner og ideer her: peterlind.dk/florida2007

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg