Medical Bill 29. aug 2007

Jeg var overrasket over at det ikke kostede mig noget at komme på skadestuen i Key West, og nu ved jeg hvorfor, for i går dumpede der en regning ind af min brevsprække. De havde ikke fået helt rigtigt fat i min adresse, men den var alligevel nået frem.

Det fulde beløb for Emergency Room (altså ikke nogen behandling, bare en tur på skadestuen) lød på $953.64, men fordi jeg ikke havde nogen forsikring, fik jeg en klækkelig rabat, og skal kun betale $381.46 for turen på skadestuen, og de fem clips jeg fik i hovedet.

Det er godt nok en ordentlig udskrivning, og jeg forstår nu meget bedre hvorfor amerikanerne rask væk sagsøger hinanden hvis de kommer til skade - en forstuvet ankel koster jo en formue, og jeg tør slet ikke tænke på hvad et brækket ben løber op i. Hvis man står over for en overfaldsmand er det altså bedre at skyde ham, end at risikere hospitalsindlæggelse ... skørt land.

Sygesikringen herhjemme (i Europa) dækker så vidt jeg kan forstå, ikke os EU-borgere i f.eks. USA, så jeg skulle have haft min egen forsikring - og det havde jeg vist ikke. I de kommende dage vil jeg undersøge sagen, og ellers surt hoste op med moneterne.

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg