Heroes og House 27. sep 2007

Så er tv-sæsonen begyndt igen - og hurra for det!

De danske kanaler sender det de plejer, med undtagelse af TV3 der har startet en helt ny soap, 2900 Happyness. Jeg gider normalt ikke se den slags, og kan slet ikke overskue at skulle følge med hver eneste dag, men det er nu et godt initiativ! DR har genoptaget den 11. time og Angora, der nu er blevet "by night" - jeg ved ikke helt, den 11.time tyder på udelukkende at være med Nicolas Winding Refn og NaziTübbies, og Angora by Night virker lidt som Mandrillen 2.0. Noget er dog ret godt, og jeg skal ikke dømme det for hurtigt. Forbrydelsen er også genoptaget, men jeg har endnu ikke set et eneste afsnit fra første sæson.

Der er også en ordentlig spandfuld reality-shows, og de får lov at blive hvor de er ...

Landsforræder kan man vel kalde mig, for til gengæld er jeg vildt hooked på de amerikanske serier - så hooked at jeg ikke kan nøjes med at se de halvgamle sæsoner der sendes her i landet, men er nødt til at følge med næsten live.

Om mandagen er der Heroes og om tirsdagen er der House. Heroes er lige begyndt på anden sæson, og House på fjerde. Det er nogle af de bedste serier jeg længe har set - jeg kan slet ikke få nok. Heroes minder lidt om 4400, men er indtil videre meget bedre - især fordi persongalleriet udvides, i stedet for at blive indsnævret - men det kan nå at vende (Jeg synes at Nathan Petrelli minder endnu mere om Jordan Collier her i anden sæson, faktisk så meget at jeg troede det var en cross-cameo). Hiro er stadig min absolutte favorit, og han har fået en story-arc helt for sig selv - måske er den lidt forudsigelig, det vil vise sig hvis jeg gætter rigtigt!

House lægger an til en meget spændende fjerde sæson - Cameron, Chase og Foreman røg jo alle ud i slutningen af tredje, og første afsnit i fjerde hedder sigende nok: "Alone" - men trailerne for andet afsnit viser allerede at House ikke nøjes med tre assistenter, faktisk kan man overhovedet ikke bruge ordet "nøjes" om hans valg ... Der er tegn på helt nye historietyper, Wilson er blevet langt mere proaktiv, men Cuddy virker ikke helt så barsk og beregnende som hun plejede.

Det bliver dog helt sikkert et spændende efterår foran skærmen!

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg