Hjelme 2. jun 2008

Nu er den her!

Min Schuberth S1 størrelse 60 er endelig kommet - og den passer helt perfekt. Havde jeg dog bare vidst fra starten at mit hoved er så stort ...

Samtidig har jeg købt en meget billig hjelm hos T-Hansen, så nu kører det så sandelig for mig (jeg burde have sponserpenge for at skrive den slags) - den er beregnet til passagerer, og endnu engang vil jeg pointere at den ikke er billig fordi den er farlig eller usikker, men fordi den ikke har særlig mange udluftningsmuligheder, og ikke er specielt vindtæt. Men foret kan vaskes, så mine venner og veninder ikke behøver være bekymret for hinandens lus!

Her er alle tre hjelme på rad og række

Den helt gamle Schuberth går som sagt på pension ... den er ikke særlig behagelig mere, og sikkert heller ikke helt så sikker som den burde være.

Forresten, ja - jeg fik støvlerne sendt fra de gamle - de trængte til at blive vasket, og skal nok også pudses med lidt farvet sværte, men ellers er de nu fine ... Så nu er jeg fuld påklædt!

Og nu er det vist på tide med en prøvetur - omend jeg er lidt urolig for at min kæde hænger sådan - måske fik jeg den ikke strammet godt nok?

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg