Gadgets 16. jun 2009

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har holdt min hjemmeside opdateret de sidste mange måneder. Det er lidt som om store dele af internettet gik i stå i slutningen af februar - for eksempel kan jeg ikke finde et eneste ny-opstået meme, siden David After Dentist ... Der er kommet et par nye literal videoes, og selvfølgelig fortsætter Yo Dawg derudaf ... Et enkelt forsøg med Annoying Groundhog blev aldrig rigtig til mere ...

Så hvad sker der derude?

Selv holdt jeg jo op med at arbejde hos CDRator - og har i stedet brugt de seneste måneder på mig selv, på at få min lejlighed "sat i stand", eller i hvert fald ommøbleret. Jeg har fået ryddet op, helt til bunds, og smidt 11 år gamle bankudskrifter ud! Og så har jeg anskaffet mig nogle gadgets! Det gamle trofaste 21" Samsung fjernsyn brød i brand en aften, og så var det tid til at finde et nyt. Jeg hoppede på Samsungs nye LED-TV kampagne, og var fuldstændig overbevist om at det rent faktisk var LED skærme - det er det så ikke kan jeg oplyse, blot LCD med endnu bedre LED-baggrundsbelysning. Men det ser afsindigt godt ud alligevel.

Og fjernsynet har en masse features, blandt andet DLNA, som er det nyeste forsøg på at koble alle husets maskiner sammen. Da min mobiltelefon alt for længe har stået for en udskiftning, valgte jeg derfor at gadgette den lidt op også, og købte en Samsung Omnia - sådan en iPhone-wannabe-en.

Både telefon og fjernsyn er koblet til internettet, og det betyder blandt andet at jeg kan tage billeder med telefonen, og umiddelbart vise dem på fjernsynet - fancy! Jeg kan også en masse andet, og lærer hele tiden. Jeg er i gang med et projekt med at lave nogle J2ME (Java for mobil-telefoner) spil, og jeg har også fået installeret Python på telefonen. Måske, jeg er ikke sikker, men måske kan fjernsynet også køre java-programmer - det kan i hvert fald køre en eller anden slags software.

Så alt i alt er jeg fyldt med elektroniske gadgets - og måske derfor er det "gamle" Internet faldet lidt bagud i rækken af ting jeg laver. Sorry Internet, du ved at vi to aldrig vil skilles!

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg