Markorepairs er det nye meme 18. okt 2010

Her i weekenden stumblede jeg på et videoklip med "markorepairs" - en finne der er lidt af en elektronik-nørd, og har lagt en masse små klip op på finsk hvor han viser sine projekter frem. Men nu er han begyndt at øve sig på engelsk, og har altså lagt ud med denne mildest talt fantastiske video hvor han præsenterer sine video-maskiner.
Se den før noget andet!

Det klip i sig selv er jo SÅ fantastisk - det er sært på utrolig mange planer, først og fremmest er det sært at have en samling af video-maskiner i 2010, men hele præsentationen gør det bare mærkeligere.

Men det virkelige meme er hans Cofe Time for in talk English - og hvis titlen ikke afslører det i sig selv, så er det et klip hvor han laver kaffe og øver sig i at tale engelsk, eller som han selv skriver: When longtime age unemployment men boiling carbitch cofe this morning, same time her talk not mother language.

Der er om muligt endnu flere fantastiske detaljer i dette klip, og det er da også noget Internettet har opfanget - der er allerede kommet en parodi, og en hitler-reaktion - selv om sidstnævnte nok snart bliver fjernet igen pga. rettigheder fra Constantin Film (de tåber).

Men jeg ser frem til noget autotune, nogle flere parodier, og forhåbentlig endnu flere originale klip med Markorepairs!

Her er en af de videoer med undertekster som Hitler brokker sig over - den viser Marko i et lidt mindre flatterende lys, når han hidser sig op over noget rygning.

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg