imod.dk 7. mar 2008

Det er da på tide at jeg gør lidt reklame for min anden side, imod.dk!

Det er et satirisk nyhedsmagasin på dansk, og et af de uhyre få af slagsen.

Jeg startede imod.dk tilbage i 2000, da jeg under Euro-afstemningen bemærkede at utrolig mange var imod utrolig meget! Det var som om alle kun formåede at påpege de dårlige ting ved det de ikke kunne lide - der var aldrig nogen fordele, kun ulemper.

Demonstrationer var altid imod et eller andet (først her på det seneste er folk begyndt at demonstrere for at få et ungdomshus, for at få mere i løn eller støtte, etc.) imod krigen, imod regeringen, imod nedskæringer, imod EU, imod de andre i det hele taget.

Og jeg havde noget imod den mediedækning der var, den blev tyndere og tyndere - mere og mere fokuseret på personlige konflikter, og små smarte soundbites, eller banal mikrofonholderi. Det er kun blevet værre siden da, og det fortjener en skarp kommentar med på vejen.

Det hele er sgu lidt for trist og ærgeligt, og når man ikke kan gøre andet, så kan man jo altid gøre nar! Så imod.dk forsøger at være sjov - nogle gange lykkes det bedre end andre, men det er altid skrevet med et glimt i øjet, eller tounge-in-cheek som det efterhånden hedder.

Vi blev en del skribenter i starten, men mange faldt fra ret hurtigt, og der kom nogle store store huller i opdateringen - nu er vi mig og Mia, men forhåbentlig kommer der snart flere til - de tekniske muligheder er i hvert fald til stede nu!

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg