av-av-av-av 9. jul 2008

Efter sigende er der næsten 0% risiko for at blive bidt af myg, bier eller lignende på Roskilde Festival, men ikke desto mindre lykkedes det mig at blive tilredt af et aller andet insekt.

Mandag morgen opdagede jeg et lille sår på min højre ankel - det lignede en hudafskrabning, dem havde jeg fået en del af i weekendens løb, så jeg tog mig ikke yderligere af det.

Mandag aften gjorde det faktisk ret ondt, og jeg bemærkede at der var blevet meget rødt omkring såret. For at kunne vurdere om det voksede tegnede jeg en streg rundt om det røde område.

Tirsdag havde jeg en hård dag på arbejdet, jeg svedte, havde ondt i hovedet, og var i det hele taget ikke tilfreds, men tænkte at det nok var stress (vi er i gang med at release til produktion).

Tirsdag aften opdagede jeg at det røde område var vokset betragteligt, og tog dette ubehagelige billede:

Det blev værre og værre i løbet af aftenen, og Cecilie overtalte mig via messenger til at tage til lægevagten, der uden tøven besluttede at behandle det som et skovflåt-bid (dem der giver Borelia og andet sjovt) - dvs. med masser af penicillin:

1.5 millioner enheder 3 gange om dagen.

Det skulle gøre kål på det værste.

Forhåbentlig går feberen snart over, for dagen i dag har mest gået med skiftevis at sove og svede.

Kommentarer

heidi jardenbæk 25. september 2013 kl. 11:54
det er ikke så køndt.
Hvad er du blevet bidt af?
jeg grave ud til tresse i min kolonihav, der blev jeg bidt, jeg ved ikke hvad jeg blev bidt af, men det liner det du har, jeg blev bidt 15-20 stedet på mine ben og en på arme, men det klør stadigvæk, og jeg blev bidt i uge 32, det er 7 uger siden.

Tilføj kommentar

www.peterlind.dk

Nyeste blog-indlæg