Om Peter

Ja, det er så mig der er Peter.

Det her er min hjemmeside, og har været det siden maj 1998. Der er endnu ikke noget helt konkret formål med hjemmesiden - den er først og fremmest et sted hvor jeg kan lægge mine ideer og indskydelser ud til offentlig spot og spe. Jeg skriver om alskens ting, for selv om jeg gerne ville have en rigtig professionel hjemmeside, hvor jeg ytrede mig i stærke vendinger om det jeg rent faktisk har forstand på, så har jeg simpelthen så mange interesser at det ikke er muligt for mig at skære det tilstrækkeligt ned.

Jeg blev født i 1973 - lørdag den første december - i Kolding. Det vil sige at jeg nu er 35 år gammel (eller 36, hvis jeg ikke har fået opdateret hjemmesiden endnu). Rent teknisk er jeg altså en voksen mand, hvilket vil sige at jeg burde interessere mig umådelig meget for pensionsopsparinger, realkreditlån og udbygninger på carporten. Men det gør jeg altså ikke.

Jeg har boet i Danmark hele mit liv, indtil 1998 i Syd og Sønder-Jylland, derefter i Københavnsområdet. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bo i andre lande, men har ikke lyst til at lægge mit sociale netværk bag mig.

Jeg interesserer mig meget for teknik, og har derfor læst til ingeniør - i 1998 blev jeg færdiguddannet som diplomingeniør i svagstrøm, men har mest arbejdet med software siden da. Jeg så først en computer da jeg var 11-12 år gammel, og anede ikke at man kunne programmere dem - men af en eller anden grund lærte jeg det bare meget hurtigt, og har aldrig siden kunne lægge det fra mig.

Jeg synes at Internettet er den fedeste opfindelse menneskeheden hidtil har gjort. Jeg er stor tilhænger af informations-samfundet, og har læst cyberpunk-romaner siden begrebet blev opfundet. Jeg tror ikke længere på nogen fremtid for copyright og patenter, men har ikke noget svar på hvordan vi skal få det til at løbe rundt uden.

Jeg har rejst alt for lidt i mit liv, jeg ville gerne besøge så mange steder på jorden som overhovedet muligt, selv om min største drøm stadig er, en dag at få mulighed for at forlade den helt og holdent (måske bare for en periode).

Ting du vil vide om Peter

Andre sider om Peter

Kontakt Peter