Tegninger

Ja, jeg tegner en del. Nogle gange går det bedre end andre, men får det meste så sidder jeg bare og øver mig i nogle teknikker, uden rent faktisk at lave ret meget færdigt. Det ville være rart at sige at det skulle være slut nu, nu skal alle projekter gennemføres og lægges online, men jeg tror ikke engang selv på det!

Derfor er der mange skitser og ufærdige ideer her på siderne - hvem ved, måske bliver de færdige engang, eller også bliver jeg ramt af en virus som får mig til at gennemarbejde projekter helt og holdent!

Indtil videre har jeg kun lagt computer-tegninger online - altså billeder der hele vejen igennem er tegnet på computeren. Jeg tegner også på papir, men efter at jeg fik mig et wacom-board, kan jeg lave næsten alt på computeren alligevel, og den er altså ret smart at arbejde med. Meget bedre end en mus, og uendelig meget bedre end et joystick!

Men tag et kig - brug menuen oppe til venstre, eller læs lidt mere her:

Commodore 64

De tegninger jeg lavede tilbage i 80'erne på den primitive Commodore64

Fotorealisme

Et projekt jeg begyndte på for længe længe siden, hvor jeg ville øve mig i at tegne fotorealistiske billeder på computeren. Jeg er gået lidt i stå med alt arbejdet med håret, men måske kommer der en dag mere ud af det.

Anjamationer

Et forsøg på at lave små animationer med vektorbaserede tegninger - et enormt slid at lave bare 10 frames, så der er ikke kommet det helt vilde ud af det endnu. Men jeg er ret stolt af resultaterne - bemærk dog at indholdet kan være lidt 'uartigt' for sarte sjæle!

Vektor-tegning

En vektortegning baseret på et fotografi. Forholdsvis enkel - men ganske virkningsfuld.

Nogle af mine tegninger